Her kan du få hjælp til stort set alt hvad der har med dagligdagens brug af computere at gøre og det er mit højeste ønske at du får en god oplevelse ud af samarbejdet!

Dadata er startet som et fritids projekt ved siden af min skole hvor jeg er igang med at uddanne mig som Datatekniker. Computer og andre gadgets har været en rigtig stor del af min fritid de sidste 13 år, men kun de sidste 11 har det virkelig taget hånd om sig! 

Jeg har stiftet bekendskab til rigtig meget gennem tiden, stødt på problemer som jeg har løst med fuld tilfredshed og en lidt større viden på området efterfølgende.

Det kunne være bedstemor og bedstefar der over kaffen siger "åhh, Daniel, vil du ikke lige se på computeren, den er gal igen" til lillesøster der har problemer med Excel til hendes mattematik opgave & en kammerat der ikke lige kan få hans nye computer til at fungere ordentligt.

Jeg har haft prøvet kræfter med stort set alf fra Microsoft Word til special bygning af computere med vandkøling og lys til den heldige konfirmand.